Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag nu när du försvann?

Mitt hjärta slog med dig i din takt.
Min tanke följde din och där slog vakt.
Min dröm var tillsammans med dig så vacker i all sin prakt.

Vad gör jag nu när du försvann?

Mitt hjärta vet inte längre i vilken takt att slå.
Min tanke vet inte åt vilket håll att gå.
Min dröm vet inte längre vad det finns att nå.

Vad gör jag nu när du försvann?




Bunden vers (Rim) av JanneD VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-07-22 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP