Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

 

Jag gråter om våren. Jag smälter

av sommaren. Jag vaknar till hösten.

Och på vintern gör jag änglar i snön.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-23 12:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Och till dina ord Årstiderna av Antonio Vivaldi, så tar vi oss igenom året.
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M