Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baciller

Tänk om jag
är en smitta
av något slag?
En virus-bakterie-tant
en sjukdomsvariant.

En sådan man bör
akta sig för.
Inte rör.
Och om man gör.
Man döden dör.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-24 11:32



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra text om smitta i dessa dagar.
Ibland blir man behandlad som
en virus-bakterie-tant.
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP