Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu, en sak i taget

Här och nu, en sak i taget.
Kärlek med king-size råge.
Tala sanning, var renhårig.
Delta ofta och gärna i regndanserna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-07-25 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP