Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsreva i himmelsfären

Okänd röst tränger
genom nuet
En osynlig reva
i himmelsfären

Några ord som
jag inte lyckas tyda
Kanske främmande
Eller åldriga

Träden stannar
sina löv i ett
märkbart ögonblick

Skeendet är
sen förbi
Nästan glömt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-25 16:23



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Dyrbart ögonblick som man knappast glömmer. Fint fångat i korta strofer!
2020-07-25

  BenGust VIP
Man uppfångar nåt, ett stirrerop, en reva, uttyder, då står momentant allt stilla. "Märkbart" sätter det där extra.

2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP