Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två blåa decimeter

Realistiskt målar du på väggen som vi just älskade vid

Dina penseldrag är raka och med händerna visar du mig

Jag tog det som en kärleksförklaring, det var nog menat så

För nu är det bara två blåa decimeter kvar till för-evigt

Och dem ska vi vandra hand i hand du och jag







Fri vers av Josefine
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-07-12 13:49



Bookmark and Share


  skaparen
mm väldigt vackert, helt otroligt bra.
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Josefine
Josefine