Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte glömma kan inte glömma kan inte glömma måste glömma.


kan inte glömma

som en
sten
i skon

kan inte
titta bort
vill bara
dansa närmre

min hand
på din
axel känner
värmen
av din kropp

dina ögon
svarta stjärn ögon
fastnar jag i
jag vet
men vill
får inte, kan inte

fast jag kan
men vill inte
och jag får
men det är svårt
att kyssa
en sten
som ligger under hälen




Fri vers av Josefine
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine
Josefine