Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på färg

Händerna slängde ifrån sig

pensel, hjärtat log lite lättad.

Jag har ingen färg kvar. Detta

innebär att jag inte längre

kan måla dig…




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-07-26 13:52



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
klockren idé underbart genomfört
2023-08-09

    ej medlem längre
Så jäv*a vackert!
2022-09-24

    Askanden
du kanske har slut för på färg
ändå
färgstarka rader
inte ett dugg färglöst
2020-07-26

    ej medlem längre
Du fortsätter måla med ord..så starkt..

2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP