Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dessa bilder

Dessa bilder
Cirkulerandes
Inom mig
Smärtsamma
För alltid
Etsade
Likt en aldrig
Bleknande tatuering




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-27 19:00



Bookmark and Share


  Femme Fatale
denna tog djupt i mig. så enkel men berör ända in i själen......
2020-08-18

  Lottie Ålhed VIP
En tydlig innehållsrik dikt . Fint.
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP