Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kedjor


kedjor av åtrå

fjättrar själen till kroppen

 

bind mig hårdare




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-12 15:45



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Den här var läcker!
2006-07-15

  Markattan
Snyggt!! Dina rader rymmer mycket
och slutraden sätter knorr på det hela.
2006-07-13

  Almagrundet
Snygg vinkling av "motsatsen" mellan kropp & själ. Slutraden blir verkligen oväntad à la haiku classique!
2006-07-12

  Agnes
Ops... var detta mer än jag vill veta eller bara poetisk metafor? ;o)))
2006-07-12

  vildvin
Å, så helrätt beskrivet.
Bravo!
2006-07-12

    Bodil Sandberg
Mustigt!Sensuellt!Nästan lite kinky...fniss....
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP