Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10-00


ett underverk



Vinden gick genom lövaverket
med tassande mockasiner
underverket skedde regnet upphörde
skadedjursbekämparen
puffade så getingarna försvinner
som han sade han påskyndar deras död
för de dör ändå snart
de är vilsna utan drottningen
under tre dagar får ingen
i uterummet vistas
varken två eller fyrbenta
DÄRPÅ kommer arbetet
med silikontäta springorna
sade teknikern
och kollade in smågrodorna
och bisamhällena

visst är vi många som värnar livet

fick en snabblektion i varför
getingar bär sig åt som de gör




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-07-28 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP