Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


Spegelblank
stillhet

utan oro för
morgondagen

Placerar du
närmast
mitt hjärta

Lyhört
lyssnande

under tystnad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-28 10:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Man kan betrakta själens stillhet som försvarsmekanismen.
2020-07-28

  Koloristen
Lugn och ro läker många sår.
2020-07-28

  Kungskobran VIP
Lyssnandets konst är svår
bättre går det år för år
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP