Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt mig lägga en sten i din sko

Låt mig lägga en sten
I din sko
Som ska ligga där
Varje dag
Resten av ditt liv
Som ska skava
Kännas
Påminna
Aldrig riktigt lämna dig ifred

Det är vår vardag
Att lära oss
Leva med smärtan
Oron
Att glädjen i livet
Ter sig annorlunda
Där tidens resa
Möjligen läker
Men aldrig tar slut
För
Stenen finns kvar
Stenen heter
Cancer




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-28 16:26



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Min mamma besegrade cancern, men oron finns alltid kvar att den ska komma tillbaka...
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP