Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett regn av tystnad

 

 

Ett regn av tystnad

sköljer bort alla moln av tankar

I en stilla paus av djupblå klarhet

upptäcks en gränslös         skönhet

en frihet bortom alla horisonter

Sinnet som bullrar av begär

vilar tyst i det enklaste

som bara

är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-30 16:23



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fin text, i både form och ord.
2020-07-31

  Maja Ivan
En pärla att bära med sig när sinnet bullrar. Fint att texten också bildar en sinnerlig form.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP