Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strandfyndet

 

 

Flisa efter flisa, dag efter dag

faller skärvorna i våra händer

tills allt skrymmande fallit till marken

de lyckliga stunderna bevarar

varandras andetag

och vi går över det våta gräset

torrskodda

närmast hjärtat finns

sanden med våra fotavtryck

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-08-01 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP