Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon världen

I skogen
spridda
fågelläten

alla specifika

Skogsduvans
kollriga

Kråkans hesa

högfrekvent
småfågelgnissel

Körsång
ackompanjerat av
humlesurr

och avlägsna
hundskall

Godmorgon
världen

Det har hunnit
bli söndag





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-08-02 10:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En transportsträcka till måndagen - eller en dag av skön avkoppling.
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP