Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
............


känner du samma sak?

ser du mej
finns jag
ryser du när dina fingrar rör mej
så som jag gör

srpinger jag runt i ditt huvud
och skriker mitt namn
såsom du gör
i mitt

går dina ögon inte
att styra
när jag är bredvid
så förlåt att jag inte kan sluta
stirra,
du är ju så vacker
tänker du så

ler du, när du är ensam
åt något jag sagt
något jag gjort
precis som jag gör
åt dej

gråter du om natten
på grund av alla känslor
somnar i tårarna och drömmer om mej
så gör jag om dej

tänker du på mej någon gång
som jag tänker på dej
hela tiden





Fri vers av barajag
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-07-12 20:56



Bookmark and Share


  sockerspöket
Jag vet hur det är..;( kram på dig!
2006-07-12

  Karin_B
skulle tro att det är så de flesta den olyckliga/osäkra kärleken.. fy fan, det är inte lätt alltså... men ändå på samma gång ljuvligt, som vidrigt..
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

barajag