Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige och den bitande känslokylan


 



Svenskarna är grymt kalla som is.

Själlösa zombies utan empati.

Invandrarna är kärleksfullt varma,

socialt intelligenta och drivna.

Sverige är ett u-land i vissa

brännande avseenden, ett folk

som inte riktigt vet vad

meningen är med att vara människa.

Det finns naturligtvis lysande

undantag, men hur många riktiga

människor med karisma finns det?

Varför blir så många psykiskt sjuka

i vårt rika och förträffliga välfärdsland?

Och varför är den mördande

ensamheten så utbredd i Sverige?

Svenskarna är ett sovande folk

som älskar att shoppa och tillbringa

så mycket tid det finns vid sina

fördummande skärmar och TV-apparater

medan invandrarna sitter och talar

om allt det som är viktigt i livet.

Sverige måste vara helvetet på jorden.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-08-05 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag hatar svenska språket och svenskar och.. inte sverige. det är fint för dom som inte mår så bra. förutom dom som flytt hit då. men dom har det bättre än i sin länder... kanske. meow~ vad fint skrivet! skönt att du inte är rasse som 20% av resten =\
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP