Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och en av de 200 fallna änglarna tog en kvinna som hustru, och gjorde dem havande. Bibeln


Politisk makt

 i våra system

finns änglarnas ättlingar

kriget pågår jämt




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-08-07 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP