Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små blommor


små rosa blommor står i fönstret
hur de blommar dag och natt år ut och år in
små rosa blommor med små gröna blad
blommorna väller över krukans kant













Fri vers (Prosapoesi) av Annie b'larsson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-07 18:58



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Känns betryggande, vacker.
2020-08-09

  bibbi ahrnstedt
Underbar text, blommor är livgivande
2020-08-08

    ej medlem längre
Imponerande. Dessa blommor som ständigt jobbar, ständigt ”dag och natt år ut och år in”.

Där ligger jag i ”lä”.
2020-08-08

  StinaJ VIP
Underbar text som förmedlar livskraft och hopp.
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP