Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Du musiken jag 5



Prydnad

Förr var jag besatt
av ondska,
nu av dig,
din röst, dina bröst,
och av dina mjuka steg
på tillvarons hårda golv.
Jag är besatt
av det goda nu,
av dig
som ger och skrattar.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-02 08:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat. Läser kärlek i orden.
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP