Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SENTENSA.


Ensamheten ställer
behovskrav
på tidsmantrat.

längtans alla krav
osynliggör
minimalistens mål


Ifall budskapet ger
total meningslöshet
skapas endast ondska.

Behovskrav, obetydliga
dolda för omgivningen.
Förblev egoistens,
avskalade kontext.


Som Bön blev allt besvarat.

© Bosse 11 augusti 2020.



.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-11 23:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Innehålls-rik i sin
komprimering
Att fundera
över. ..
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten