Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekkamrater

vår kär lek
har blivit
allvar

det kom några
mörka gestalter
som ville vara med
och leker
på sitt sätt

vi släppte in dem




Fri vers av Marte Coeli
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-12 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland går man en rond med oinbjudna, men kan ta lärdom och inse värdet av det man har
2020-08-24

  AiA Maria den fria
Tack för ”tänkvärt”!
2020-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text där det förflutna inte hindrar kärleken som är!
2020-08-12

  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om kärleken, undrar hur det blev sedan
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Marte Coeli
Marte Coeli