Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid rodret

Sorgen
tränger sig fram
tar över rodret
styr mig
med hård hand
tillbaka
mot land




Fri vers av Marte Coeli
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marte Coeli
Marte Coeli