Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna publicerades i Södertälje länstidning 880302. Men döpte om den nu. Troligtvis bland de sista jag skrev innan mitt långa uppehåll. Jag var då 25-26 år. Återfanns i en urklippsbok.


Förlös mig

Älska mig!
Tag mig från denna stagnation
och förlös min skaparglädje
med sanslös kärlek.
Tala till mig!
Jag bryr mig inte om
vad du säger.
Bara det är dina ord.
Kyss mig!
Som ett obehärskat vårregn
eller en stormande flod.
Bara jag får känna
värmen från dina läppar.
Håll mig!
Som ett glödande järn
eller ett ömhetstörstande barn.
Det spelar ingen roll.
Bara jag får känna
din närhet.
Rör vid mig!
Som fladdrande fjärilsvingar
eller med krävande händer.
Bara du väcker min kärlek
till liv igen.
Se på mig!
Med en blick av glödande åtrå
eller värmande vänskap.
Bara dina ögon
är fyllda av känslor.
Älska mig!
Vem jag än är.




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-12 18:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan och saknad!
2020-08-14

  Kajan VIP
Dikt som når fram med sin starka vädjan, lite roligt att läsa en av dina tidigare dikter!
2020-08-14

  Roland Holm
Mycket bra skrivet.
Återgivet med verklig hetta.

2020-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP