Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Happytalism is founded by Jayme Illien, founder and CEO of the United Nations New Economic Paradigm project.


Happytalism

du slipper inte 

att deklarera lyckan

till Lyckoverket




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-08-13 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP