Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARANORMALT.

Dags för en omstart,
min Vän skapade
kärleksfull sin närhet.

med våt mule
valacken frustade
morgonsval förblev
skogskällans vatten

Din längtan fick en morgonkyss.

androidens platta
tuschades slentrianmässigt
omedelbart den svarade frankt

Dags för omstart.

© Bosse 14 augusti 2020.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-08-14 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten