Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikpappan

Min pappa är en historiebok
Det var svårt att bli fri från honom
jag måste vara fri, från honom

Han satt på fyllan
Alltid på fyllan
Fyllepappan

Min pappa är fängslad-
fast i sin historia

Jag är hans dotter
fattas politiken
och historian

Jag är fri
Fast i hans historia
Där sitter jag på Facebook

och bråkar på fyllan.




Fri vers av kajs
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2020-08-14 13:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har inte varit full sen 1980
2020-08-25

  Kajan VIP
Medvetenhet är ändå ett steg framåt för diktjaget tänker jag efter läsning.
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

kajs

Senast publicerade
Klarnatjej<3
Politikpappan
* Se alla