Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Prosaövning 13



Prydnad

Läraren i poesi sa till mig att jag måste öva, men träning låg inte för mig utan jag ville skriva direkt. Först ett ord, sedan ett stycke och till slut en dikt.

Men läraren var envis. Tesen att övning är det enda som ger färdighet var hennes varumärke, och hennes envisa tjat fick mig att acceptera rådet. Jag övar skrivande.

Nu var det längesedan. Så idag vill jag bara öva, och skriver aldrig för att nå ett speciellt resultat.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 08:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En söt paradox med palindromisk perplexitet... Resultat på fat! Gillas!
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP