Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Storskogens blånande käftar

Nu slukas solen
av storskogens
blånande käftar

Kampens eldmantel
kramar himlen hårt
så hårt

Kvällsmolnen
sluter oroligt upp
i nedre horisonten

Snart intar mörkret
vårt rum

Då välkomnas
nattens alla stjärnor




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-14 21:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket dramatisk; laddade bilder, sista strofen en lättnad.. Väldigt bra.
2020-08-16

  BenGust VIP
"Blånande käftar" målerisk.
Det är en kamp och inte vad som helst.
"Kampens eldmantel" intensifierar.
Stark bild.
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP