Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens själsögonblick

Som i tidlös
meditation
iakttar jag

tankfullt himlens
färgskiftningar

medan tiden
långsamt tickar vidare

Myggen stör mig inte
Inte i detta kärlekens
själsögonblick

Då inget annat
betyder något
än naturens konstverk




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-14 21:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Närvaro stor i denna så fina dikt! Applåd.
2020-08-16

  Monika A Mirsch VIP
Uttrycksfullt och skönt skriftat!
2020-08-15

  BenGust VIP
Tankfullt skiftande av blad
i natursjälens tidlösa bok.

2020-08-14

    ej medlem längre
Ett själsligt ögonblick att läsa din känsla
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP