Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför



varför är inte människor längre vänner
lyckliga fötter dansar
men där sorgen är kung
breder öknen ut sig,
dagen och natten då maran rider
det går inte förmedla känslan vakna
med spåret efter mardrömmen
över kudden
vi måste leva den först för att höra
fladdermössen
och olyckskorparna som sitter på taket
varför
finns vi inte längre
alla vi som andas ute i rymden
ett människoliv är kort
alla är värdefulla
den som inte ser det är fattigare
än den som går utan kläder

varför bryr sig inte människor längre
varför lyssnar ingen
ingen hör längre rösten från såren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-08-15 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP