Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror studerade i Skövde, 4 timmar bort. Varje gång han kom hem blev jag först glad. Mina förväntningar var höga, men jag glömdes snabbt bort. Eller så var han nedsättande.


Besök från Skövde

Du skrev
Du kommer hem igen
Den här gången är jag inte glad
Men det kanske är bra
Så jag inte blir besviken

Men ändå vet jag:
Att när jag ser dig igen så kommer jag bara le
Säga hej och krama dig
För du är äntligen tillbaka igen

Snart blir jag bortglömd
Alla andra ser bara på dig
Som att jag inte finns när du finns
Som att kramen du gav mig var en lögn

Allt jag vill är att du ska se mig
Lyfta upp mig till skyarna
Men du ignorerar mig
Det är alltid samma visa

Jag gråter för mig själv
Så du inte får veta
Hur ont det gör att se på dig




Fri vers (Fri form) av Linart
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-17 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linart