Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Seren tröst

Tröst
stillhet och tröst

i vattenspegelns
lugna
djuplodande öga

Stannar

far ut över ytans
serena stillhet

igen och igen

Vill aldrig lämna

bara låta vara

Allt som det är

Rofyllt och trösterikt














Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-19 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP