Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertystnad och sötcitron

Genom en silvrig
tystnad tycker
jag mig höra

mitt hemliga namn
vindviskas
mot mina läppar

Som om månens
pärlbandstoner
agerar budbärare

Stjärnornas sköra
andetag
reder nu sitt bo

i mitt hjärtas dolda
kammare bland
sötcitron och morell




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-19 17:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I den silvriga tystnaden bland vindviskningar och pärlbandstoner
uppehåller man sig gärna.
Gillar särskilt toner som agerar budbärare. Så fantasifullt med båda rymd och körsbär på samma gång.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP