Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du duger och mer därtill.

Du vet nog att du duger
mitt i all din ofullkomlighet.
Visst händer det att livet suger
det är väl knappast nån hemlighet.



Om du hör en röst viska i ditt öra:
"Du är ett skämt, ett skräp en sopa."

Lyssna inte! Låt inte de orden störa.
Jag höjer min röst och ska högt ropa:

"Du har lugn, och ger oss av din tid
ditt leende ljusar upp vår svärta.

Ditt jag sprider värme och frid.
Min vän, spara dessa ord i ditt hjärta..."























Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-02 09:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra påminnelse om att vi bör vara goda medmänniskor.
2023-01-18

  stormengudrun VIP
Uppmuntran är bra och ska användas betydligt oftare <3
2023-01-03

  Ninananonia VIP
Så fint du skriver. En härlig uppmaning!
2023-01-03

  MaLo VIP
Vilka fina ord att spara och läsa när man tappar bort sig själv <3
2023-01-03

  Gunnel Eriksson VIP
Jag gillar titeln,
njuter av berömmet.
Bra med det direkta tilltalet
i dikten.
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP