Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar och högaktar dig Sverige!


 



Sveriges själ mår prima och bra

Alla är glada och mår så bra

För vi bor ju i ett välfärdsland

Där alla hjälps åt hand i hand

Vårt stolta land en prima idyll

Högtryck, harmoni, klorofyll

Kärlek, rättvisa, glädje råder

Gud tar alla till ömsint nåder

Ty Sveriges själ mår bara bra

Jimmie Åkesson mår bara bra

Det utpräglat svenska är gott

Att vara en äkta svensk är gott

Det existerar inte något kriminellt

Ty Sverige är ett land som är snällt

Att folk klagar över Corona

Det upphör aldrig att förvåna

Att vara svensk är nånting starkt

Ty aldrig får en svensk hjärtinfarkt

Jag har själv alltid bara varit god

Ty det äkta svenska ger mig mod

Ty Sveriges själ mår prima och bra

Glatt, positivt, euforiskt ska livet va.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-20 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP