Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SENSOMMARVIND

Sensommarvind

Jag borde somna på fälten

insvept i himmel

med kudde så sval

Sensommarvind

Inte skurk, inte hjälten

Bara en vila

som blivit mitt val

 

Sensommarvind

som sveper ned löv

som

gulnat

men som ändå är 

gosigt varm

Ger syn för sägen

att varje årstid

ju trots allt äger

sin särskilda charm

Sensommarvind

Vi går mot oktober

Men framför allt mot uppryckandet

Snart ska jag vila

på himmelska ängder

och se ett landskap

som jag aldrig sett

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/8 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2020-08-22 18:44



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Gillar speciellt Ger syn för sägen att varje årstid ju trots allt äger sin särskilda charm. Mycket rytm och rörelse i dikten med.
2020-08-24

  Lottie Ålhed VIP
Gillar speciellt Ger syn för sägen att varje årstid ju trots allt äger sin särskilda charm. Mycket rytm och rörelse i dikten med.
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP