Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let love blow your mind

 

Let love blow your mind so that
you can see the light and feel your
limitless powers, and start to create.



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-08-24 16:56



Bookmark and Share


  Niliboy
Det viktiga ljuset, kanske det heliga får inte fattas en!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP