Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltdamm

 


Mjukt rusar fram mot oss natten
så stanna kvar på minnesbryggan
med leende som skyddar tankens skärgårdar
lämna mig inte
jag kysser blott sötman
ut ur ett outtalat ord och dina smala armar
i gotik indiktade smeker jag endast med blicken
så låt mig vaka edsvurna drömmar
vid  nattens largo låt mig förvalta din vila

 




Bunden vers (Rim) av alicja lappalainen VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-08-25 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP