Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten



Den andra är osynlig
Han finns bara i mitt huvud
Hans testiklar bär jag som souvenirer
och hennes livmoder är min börda
Allt för konsten
och arbetet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-08-25 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP