Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett konststycke..


Under träden i parken..


Vinden

skuggorna
under träden

Aldrig helt
stilla

Att söka
kvarhålla
nedteckna

sätta på pränt

skiss i
förändring

Ett
konststycke






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-26 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det svårt att fånga allt det vackra, föränderliga i livet och världen. Fint.
2020-08-26

  alicja lappalainen VIP
en skickligt konvertering från naturens bilder till ett abstrakt.
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP