Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

att vi inte ens märkt löven

vända upp flera gånger om

fallit ner mot marken

död redan en av oss

så nära kom vi varann




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-08-26 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP