Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De latenta tecknen



med undantag för några små detaljer

är riktningen densamma blicken vänd utåt

som om sanningen finns utanför satser

solen skiner regnet kommer från intet

 

vi skall redan avresa

 

men svar på frågor samlas på hög

ligger kläderna också sådana som att

livet föds av smutsen  

dessa envisa flugor ovanpå det

som strävar mot kaos  

bortom de betungade drömmarna

med ett surrande ljud

är väskan redan packad

i det omvända perspektivet

 

 även resan avslutad

 

 


 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-08-27 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP