Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödkaka

 


när jag blundar
finns han där borta
alltid väntad
går längs åkerrenen
stannar vid sädesfältet
hårt trycker månen
mot hjärtat
den nyköpta ännu varma
släpper ut ur händer
nu siktar himlen sitt mjöl
mellan tysta träden lyser
brödkakan över frånvaro
pudrar minnet bort




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-08-27 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP