Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens logik

 

Jag läste noggrant en solkig kofta från vänster
till höger om drömmen blev orden gripande
särskild vid knapphålet längs tråckelstygnet
kändes allt bländad av visdom knapparna
gråtmild slitna mellan bokstävernas röda
bikt djupare rynkor vid kragen som aldrig
förr maskan i varpen väftens outgrundliga
skönhet tills någon sade till mig att det är
en förkastlig handling läs drömmens avigsida
där ligger sanning om en lögn närmare

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2020-08-29 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP