Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som djuprotad i mossa

Skymtar tjärnens
tysta svärta
bakom tall
och granynglingar

Jag som djuprotad
i bergmossan
Medan vinden
leker i mitt hår

Omgiven av ljung
och krypenesnår
Små solblänksröda
lingonmattor

Denna själsstund
stannar jag nu
Vill hålla kvar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-29 10:39



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin ögonblicksbild; levande beskriven.
2020-09-03

  BenGust VIP
Denna själsstund
stannar jag nu
Gillar detta stopp.
"Krypenesnår", nytt fräscht ord.
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP