Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotel d´Angleterre

när livet har kantrat
tornade upp sig gatstenar
bortbleknade barnets ansikte
och kvinnans steg
i revolvern fanns en kula
så nära Majakovskijs hjärta
som Lili och Osip fanns bara
 
där borta på Hotel d´Angleterre
väntade kamrat Jesenjin
med en nyskriven dikt och ett rep
som en åtdragen slips runt halsen

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-30 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP