Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från 2018

Jag gömmer mig bakom en illusion,
eller jag gömmer mig väl knappast.

Jag vet hur jag är,
jag vet vem jag är,
jag vet vad jag kan
jag vet vad jag inte kan.

Men jag vet också,
efter mitt relativt långa liv
att ingenting är omöjligt.

Allt ligger inte i mina händer.

Under kan ske,
under sker,
varje dag.

Visshet som vuxit fram ur en vishet,
som inte är min.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-30 18:25



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra utredning av möjligheter
men jag saknar illusionen.

Är allt en illusion eller vad?
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP