Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidssinne

 

inget fallande löv
ingen vindpust i farstun
inte ens en klagosång
i hörnet
av en döende insekt
bara detta tidssinne
i bortvända blicken
tillbakadraget varningsrop
i halsen
medan de satt vid bordet
och åt sin söndagsmiddag
timmermannen som
kyrkoklockan hördes





Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2020-08-31 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP